Terra Management Groep

Terra Management Groep adviseert daar waar mensen en organisaties zich aan elkaar verbinden of waar zij persoonlijke ontwikkeling willen realiseren. De toezichthouder, het bestuur of management is onze opdrachtgever en vraagt om Werving & Selectie, Interim Management en Training & Coaching.

Willem Beekman

Willem Beekman (1950) is coach, loopbaanbegeleider, trainer en spreker. Hij werkte voor het outplacementbureau Van Ede & partners en is nu als freelancer verbonden aan Terra Management Groep. Hij is bioloog, met als specialisme de relatie tussen mens en natuur.

Marja Molenaar

In mijn begeleiding ben ik er vooral op gericht dat de deelnemers hun evenwicht (durven) gaan vinden tussen vernieuwing en continuïteit, tussen uitdagingen en het vertrouwen op wat goed is gebleken.
En op het met zichzelf (en partner) in gesprek blijven over wat van belang is.

Jeroen Heindijk

Jeroen Heindijk (1970) is inspirator, trainer en coach. Als krijgskunstenaar is hij gefascineerd in ´staan´. Waar sta je, waar je sta je voor en vooral hoe zorg je er voor dat je op een prettige manier en verbonden met je omgeving blijft staan. Werkend voor het NatuurCollege trainde hij  vele boswachters om hun passie over te dragen. Zijn specialisme is de relatie mens en boom, en zijn liefde zijn oude bomen.